baner

Повод за гордост!

В навечерието на празника на Бургас – Никулден, седем ученици от ОУ „ Пейо Яворов“ бяха наградени от кмета Димитър Николов за  постигнати през изминалата година високи постижения в образованието, науката и изкуствата.

По традиция вълнуващата пета тържествена церемония по връчване на наградите на Община Бургас – „Ученик на годината“ и „Студент на годината“, се проведе в Атриума на Бургаския свободен университет в присъствието на ученици, преподаватели и родители.

На церемонията по връчване на наградите „Студент на годината“ и „Ученик на годината“ на Община Бургас присъстваха още председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, началникът на РУО Бургас Петя Петрова, зам.-кметът по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики Михаил Ненов, проф. Милен Балтов – ректор на БСУ, доц. Димо Колибаров – директор на НХА Бургас, проф. Теодор Седларски – директор на бургаския филиал на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Станимир Баев – председател на постоянна комисия по образование към Общинския съвет, Константин Янков – председател на Синдиката на бургаските учители към КНСБ Бургас, Огнян Маринов – председател на Регионалния синдикат на образованието, директори на бургаски учебни заведения, учители и ученици.

Black and White Simple Advertising Company Startup Mobile-First Presentation от Красиана Илиева