baner

  • НАЧАЛО
  • новини
  • РУО връчи грамоти „Вярната посока“ в Международния ден на учителя

РУО връчи грамоти „Вярната посока“ в Международния ден на учителя

05.10. – денят обявен за Ден на учителя е само един миг, в който спираме, за да отчетем по важност значимостта на строителите на бъдещето ни – УЧИТЕЛИТЕ.

Това е тази дата, която свързваме в миналото с  осъзнатостта на човечеството за необходимост от определяне статута на професията.

Именно в този ден Регионалното Управление на образованието – Бургас поднася  своята признателност към хората, които имат смелостта и устойчивостта да пазят „Вярната посока“ и да благодари на всички учители, които ежедневно градят.

На тази дата бяха отличени екипи от педагогически специалисти, допринесли с работата си през изминалата 2022 – 2023 г. за  утвърждаване на високо качество на педагогическа работа в област Бургас с дълбокото разбиране, че в образованието успехът е винаги споделен!

От ОУ „Пейо Яворов“ бяха отличени г-жа Цветелина Александрова и г-жа Калина Зафирова. Техният екип беше награден с грамота за работата през изминалата 2022/2023 година за повишаване образователните резултати на учениците чрез ежедневна работа по Проект „Първокласно начало“ и използване на модерни интерактивни методи и средства. Г-жа Александрова и г-жа Зафирова проведоха общи уроци и тържества с учениците от 1. и 4. клас с цел приемственост и по-бърза адаптация на първокласниците към новата среда.

Екипът на г-жа Александрова и г-жа Зафирова получи интересната задача да реализира съвместен урок с наградения екип от ПГ по механоелектротехника и електроника – гр. Бургас в рамките на учебната 2023/2024 година.